کمربند طبی

کمربند طبی

کمربند طبی

Blog Article

جوراب فشاری نباید خیلی تنگ باشد یا باعث درد شود. پس از هر بار پوشیدن این جوراب‌ها، پوست خود را از نظر تغییراتی مانند قرمزی، فرورفتگی، خشکی و کبودی بررسی کنید.

انواع انعطاف‌پذیر از مواد نرم‌تری برای محدود کردن حرکت بیش از حد و کمپرشن در عین فراهم نمودن آزادی و انعطاف‌پذیری بیشتر تشکیل شده‌اند.

در نتیجه درد ناشی از تنش عضلانی و مفاصل یا ریشه‌های عصبی تحریک‌شده محدود می‌شود.

یک کمربند طبی سخت یا نیمه سخت را می‌توان در زمان ابتلا به شکستگی‌های کمپرشن مهره‌ها به منظور کاهش حرکت اجسام خرد در سطح شکستگی یا مهره آسیب‌دیده و همچنین کاهش فشار روی ستون فقرات تجویز کرد.

تقریباً ۹۰ درصد اختلالات پا از داخل وریدها منشاء می‌گیرد. یک مثال، نارسایی وریدی است که به عملکرد دریچه‌های ورید مربوط می‌شود. در مبتلایان به این مشکل، خون در پاها باقی می‌ماند و مقدار کمی از آن به قلب برمی‌گردد.

هر لوسیونی که برای پاهایتان استفاده می‌کنید باید کاملا جذب شود و سپس جوراب را بپوشید.

توجه داشته باشید که ظاهر خوب آن‌ها دلیل بر این نیست که هنوز قدرت فشرده‌سازی خوبی دارند.

برای جلوگیری از ضعف عضلات ناحیه کمر حتما لازم است تمرینات سبک تقویتی عضلات ناحیه کمر را انجام دهید که در مقاله ای دیگر به طور مفصل به آن پرداخته ایم.

کمربند طبی سخت از یک لایه محکم از مواد (معمولاً کتان یا کرباس) تشکیل شده است که دور تنه می‌پیچد و گاهی شامل پانل‌های سختی در جلو، پشت و کناره‌های کمربند می‌باشد.

جوراب شلواری واریس. این نوع از جوراب‌های واریس فشار اندکی را به پا وارد می‌کنند، اما گزینه خیلی پرطرفداری نیستند.

سایزبندی جوراب‌های واریس روی بسته‌بندی آن‌ها نوشته شده است. برای اطمینان از مناسب بودن اندازه‌ی جوراب به نکات زیر توجه کنید:

این جوراب‌ها به منبع ایجاد فشار متناسبی در اطراف پاها و پاچه‌ها کمک کرده و جریان خون به سمت قلب را تسهیل می‌کنند.

زانو بند در زانو های صدمه دیده که دارای حرکات می باشند و زانوهایی که نمی توانند حرکت کنند مورد استفاده قرار می گیرند

افرادی که زمان زیادی را در هواپیما می‌گذرانند، مانند خلبانان

Report this page